Art & Kulturë

“Instagram” dhe “Facebook” ndërpresin kontratën

“Instagram” dhe “Facebook” janë dy rrjetet sociale më të përdorura në botë. Dy themeluesit e “Instagram” kanë pasur së fundmi një mosmarrëveshje me themeluesin e “Facebook” dhe pas kësaj kanë kërkuar prishje të kontratës. Zënkat kanë nisur pas skandaleve të ndodhura së fundmi, ku “Facebook” zbulonte të dhënat personale të përdoruesve. Nuk dihet ende një […]

Sa rri në Instagram, do t’jua tregojë vetë aplikacioni

Instagram është rrugës për t’i bërë një miliard përdorues aktivë mujor, ka shumë njerëz që shpenzojnë shumë kohë në aplikacionin popullor. Duke ndjekur shembullin e Google, që kohët e fundit prezantoi mjete të reja për të ndihmuar personat e varur nga telefoni të menaxhojnë kohën që shpenzojnë duke përdorur pajisjet e tyre, Instagram gjithashtu mund […]

Snapchat rikthehet më i fortë se kurrë, sërish një top aplikacion

E kush nuk i përdor në ditët e sotme Instagram-in, Facebook-un e Snapchat-in? Këto aplikacione janë kthyer në një varësi për të gjithë njerëzit, tek të cilat ne shpenzojmë një kohë shumë të madhe të ditës. Për të rritur përdoruesit dhe mundur konkurrencën, Instagram jo vetëm që ka kopjuar me sukses shumë opsione të Snapchat, por […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).