Art & Kulturë

Bimët medicinale të Malësisë së Madhe, në tregjet e SHBA dhe Gjermanisë

Një investim prej 2 milionë dollarësh në Kosanë të Malësisë së Madhe në një distileri të esencave të bimëve medicinal, u mundëson njerëzve me vizion e kurajë punojnë për vete e familjen, por edhe komunitetin. Kryebashkiaku i Malësisë së Madhe, Tonin Marinaj duke folur sot në aktivitetin “Bashkia që Duam”, Malësi e Madhe ku ishte […]

Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve Popullore me dy koncerte në Gjermani

Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve Popullore do të zhvillojë dy koncerte në Gjermani. Pas Gjakovës ku u mirëprit nga publiku, Ansambli Popullor do të jetë me dy koncerte në Gjermani duke prezantuar një program të pasur artistik, me perlat e krijimtarisë sonë folklorike. Më 16 dhe 18 nëntor, respektivisht në Essen dhe Munich mbyllet […]

Thanas Medi na përfaqëson në Gjermani

”Pakicat e harruara” , eshte nje nga temat e panairit te sivjetshem te librit ne Lajpcing te Gjermanise , 15-18 mars ; ku do jem dhe une si nje nga tre te perzgjedhurit e Ministrise sone te Kultures per te paraqitur para nje paneli me botues e njerez te interesuar per letersine , romanin ”Fjala […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).