Art & Kulturë

VIDEO/ 13 vjeçari shqiptar surprizon jurinë e “The Voice Kids” në Gjermani

Një djalosh 13 vjeç nga krahina e Drenicës në Kosovë ka qenë pjesë e audicioneve të “The Voice Kids” në Gjermani, ku ka shtangur jurinë dhe publikun me zërin e tij.

Besim Karpuzi ka ngritur gjithë sallën në këmbë me zërin e tij, ku juria vlerësoi jo vetëm vokalin duke e quajtur si një “këngëtar të vërtetë”, por edhe qëndrimin e tij si një profesionist.

Mëposhtë mund ta ndiqni audicionin e tij në këtë spektakël.

http://www.dailymotion.com/video/x6g4x3b

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).