Art & Kulturë

TOB, aktivitete me artistët në shkollat e Tiranës

Teatri Kombëtar i Operës, Baletit dhe Ansamblit Popullor nis në kuadër të “Edukimit përmes Artit” aktivitetet në shkollat e kryeqytetit, një mision i rëndësishëm për të ruajtur dhe zhvilluar trashëgiminë jomateriale ndërmjet brezave, e cila do të zgjasë gjatë muajit tetor. “Edukimi përmes Artit” vjen në një kalendar të dedikuar dhe detajuar të shfaqjeve, trajnimeve, […]

Eja luaj në parkun tënd

Pushimet nuk kanë të mbaruar, APR – Bashkia Tiranë fton fëmijë e të rinj të apasionuar pas lojrave Shah, Dam dhe Twist në aktivitetin “Eja luaj në parkun tënd”. Loja e shahut në natyrë, me figura gjigande për të joshur më të vegjlit drejt kësaj loje që zhvillon mendjen. Afrimi dhe edukimi i fëmijëve më […]

Festivali i Rinisë për Drejtësinë Sociale

Qindra të rinj do të pushtojnë kryeqytetin 😉 Më 4 shtator starton Festivali i Rinisë për Drejtësinë Sociale. Dita 1 *4 shtator: Ora 19:30, në Pazarin e Ri me një ekspozitë fotografike dhe këngëtarë live: Orgesa Zaimi, Kamela Islami dhe Vitmar Basha. Dita 2 *5 shtator: Ora 11:30, në Qendrën Kulturore të Katedrales Orthodokse. Të […]

Piknik dhe ndërgjegjësim në sektorin Rinia

Këtë fundjavë moti duket se nuk do të bëjë kapriço dhe është një ditë tepër e përshtatshme për të marrë dy gjëra tepër të çmueshme me vete dhe për t’u nisur drejt bregdetit. Miqtë dhe biçikletën, formula më e mirë për t’u shlodhur në fundjavë në sektorin Rinia. Por edhe “Ndërgjegjësim”! Pas piknikut do të […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).