Art & Kulturë

Festivali i Rinisë për Drejtësinë Sociale

Qindra të rinj do të pushtojnë kryeqytetin 😉
Më 4 shtator starton Festivali i Rinisë për Drejtësinë Sociale.

Dita 1 *4 shtator: Ora 19:30, në Pazarin e Ri me një ekspozitë fotografike dhe këngëtarë live: Orgesa Zaimi, Kamela Islami dhe Vitmar Basha.

Dita 2 *5 shtator: Ora 11:30, në Qendrën Kulturore të Katedrales Orthodokse. Të rinjtë flasin! Të rinjtë reagojnë! Të rinjtë për shoqërinë!

Dita 3 *6 shtator: Ora 11:00, në Teatrin e Metropolit, shfaqja “100 Fustanet”.

Dita 4 *7 shtator: Ora 14:00, EU Info Centre diskutim mbi punësimin e të rinjve dhe sipërmarrjen sociale.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).