Art & Kulturë

“The Voice Kids” nesër në Prishtinë, kërkojnë talentët e vegjël

“The Voice Kids”, tashmë ka filluar të dëgjojë zërat e ëmbël të fëmijëve, të cilët, ata që premtojnë më shumë do të sfidohen në garën e madhe të këtij eventi.

Të premten, fëmijët e Kosovës mund të tregojnë talentin e tyre para përfaqësuesve të “The Voice Kids”, ku audicioni do të mbahet prej orës 13:00, në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve, te zyrat e Top Channel.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).