Art & Kulturë

Eja luaj në parkun tënd

Pushimet nuk kanë të mbaruar,

APR – Bashkia Tiranë fton fëmijë e të rinj të apasionuar pas lojrave Shah, Dam dhe Twist në aktivitetin “Eja luaj në parkun tënd”. Loja e shahut në natyrë, me figura gjigande për të joshur më të vegjlit drejt kësaj loje që zhvillon mendjen. Afrimi dhe edukimi i fëmijëve më pranë njëri-tjetrit, pranë lojrave aktive dhe jetesës së gjelbër. Eja argëtohu edhe Ti!

Dhe jo vetem kaq,
Akrobatë dhe xhonglerë të Cirkut Kombëtar ndezin atmosferën!
Vogëlushët balerinë të Step Time ju ftojnë në vallzim!

“Eja luaj në parkun tënd” – 9 shtator ora 11:00, te Parku Rinia.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).