Art & Kulturë

Tango argjentinase, 5 korrik ora 18:30 tek Qendra Rinore e Tiranës

Tango Argjentinase – Një praktikë kërcimi, menduar për publikun e hapur si dhe për anëtarët e komunitetit të tangos, që dëshirojnë të praktikojnë dijet e tyre, si dhe të marrin njohuri të reja mbi tangon argjentinase.

Të mërkurën në datën 5 korrik tek Qendra Rinore Tirana.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).