Art & Kulturë

Expo Turizëm Panair ndërkombëtar

👉6-8 Prill EXPO TURIZËM

Panairi më i madh dhe më i rëndësishëm në sektorin e Turizmit në Shqipëri. Event B2B me kompani lider dhe blerës potencial të Destinacionit Shqipëri dhe rajon.
.
Takime direkte, forume, workshope-e dhe plot aktivitete të tjera në një event 3-ditor maratonë. Një mundësi unike për të promovuar destinacione të reja, oferta dhe paketa turistike si dhe trendet më të fundit të kësaj industrie.
.
Turizmi nuk ndalet në 365 ditë të vitit, vetëm në Expocity Albania, në datat 6 – 8 Prill 2023.

Për më shumë klikoni këtu.


InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).