MIRSEVJEN PARTY

Hey student!! 😃

A jeni gati për eventin më argëtues në qytet? 🤩☄️
Rezervo bileten tende e cila eshte falas: https://gowild.al/event/guida-studentore-mireservjenparty

Tirana ju mirëpret në 13 Tetor, Oborri i Universitetit Politeknik të Tiranës 📍 ora 12.00-00:00 🤍

〰️ Panair informues me organizata, komunitete dhe biznese rinore 💁‍♀️🙋

〰️ Podcasts dhe lojëra 🎮🛸

〰️Biseda me personalitete të ndryshme 🥇📢

〰️Rave me fantastikët🫧 @amer._.doux@lediociko , @equinoxx.plipki@loren.plipki dhe @gorge_music 🪐