Art & Kulturë

FTESË

FTESË 🔸Promovimi i librit të autores Ester Gjika “Film pas filmi, “unë e bija e…”, vajzës së regjisorit të madh Viktor Gjika. Libri ka në fokus kujtimet e së bijës nga sheshet e xhirimeve të filmave të paharruar të kinematografisë shqiptare, si sequel i kujtimeve të të atit në librin “Vit pas viti”, botim i […]

CON ALTRE PAROLE

𝑪𝑶𝑵 𝑨𝑳𝑻𝑹𝑬 𝑷𝑨𝑹𝑶𝑳𝑬𝗖𝗼𝗻𝘃𝗲𝗿𝘀𝗮𝘇𝗶𝗼𝗻𝗶 𝘀𝘂𝗹𝗹𝗮 𝗹𝗲𝘁𝘁𝗲𝗿𝗮𝘁𝘂𝗿𝗮 𝗰𝗼𝗻 𝗢𝗿𝗻𝗲𝗹𝗮 𝗩𝗼𝗿𝗽𝘀𝗶, 𝗘𝗹𝘃𝗶𝗿𝗮 𝗗𝗼𝗻𝗲𝘀, 𝗚𝗮𝘇𝗺𝗲𝗻𝗱 𝗞𝗮𝗽𝗹𝗹𝗮𝗻𝗶 𝗲 𝗔𝗻𝗶𝗹𝗱𝗮 𝗜𝗯𝗿𝗮𝗵𝗶𝗺𝗶🇮🇹 In collaborazione con Europe House siamo lieti di presentare una serie di incontri e conversazioni con le voci piu interessanti della narrativa italiana e provenienza albanese.▶️Si tratta di incontri che vogliono consentire ai lettori di conoscere meglio scrittrici e scrittori, […]

EUROPE HOUSE TIRANA

#MasterClass-i i dytë mbi procesin e anëtarësimit të Shqipërisë në Bashkimin Evropian do të fokusohet në grupin e dytë të kapitujve. Doni të mësoni më shumë mbi katër liritë themelore të tregut të përbashkët të BE-së, mbrojtjen e konsumatorit dhe shëndetit, pronësinë intelektuale dhe më shumë? Ekspertët nga European Movement Albania dhe projekti SANECA do […]

BEHIND THE CANVAS

Behind the Canvas”Personal exhibition / 15-23 aprilCurator : Dr.Abaz Hado @abazhadoOpening night , 15th April / 18:30 @galeriartirane ..

LA TRAVIATA

Pas suksesit të padiskutueshëm të “Don Pasquale”, që mbushi sallën e TKOB-së me nxënës e mësues, 🧒 vjen për fëmijë e familje, opera “La Traviata”, e kompozitorit G. Verdi, me libret të Francesco Matia Piave. 💘 Një tjetër histori dashurie, mes një kurtizaneje të re, të njohur në shoqërinë e lartë parisiene, Violetta Valéry, dhe […]

KOMSHINJTË

Rezervo tani biletën tënde! “Komshinjtë”vjen në datat 8, 9, 14, 15, 16, 21, 22, 23 Prill, në orën 19:00 në teatrin e Klea Huta Academy.Me Producente Klea Huta, Skenar & Regji të Florjan Binaj. Do gjesh komshiun tënd këtu ! Për çdo informacion shtesë kontaktoni në: +355 69 278 2878

Expo Turizëm Panair ndërkombëtar

👉6-8 Prill EXPO TURIZËM Panairi më i madh dhe më i rëndësishëm në sektorin e Turizmit në Shqipëri. Event B2B me kompani lider dhe blerës potencial të Destinacionit Shqipëri dhe rajon..Takime direkte, forume, workshope-e dhe plot aktivitete të tjera në një event 3-ditor maratonë. Një mundësi unike për të promovuar destinacione të reja, oferta dhe […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).