Art & Kulturë

EUROPE HOUSE TIRANA

#MasterClass-i i dytë mbi procesin e anëtarësimit të Shqipërisë në Bashkimin Evropian do të fokusohet në grupin e dytë të kapitujve. Doni të mësoni më shumë mbi katër liritë themelore të tregut të përbashkët të BE-së, mbrojtjen e konsumatorit dhe shëndetit, pronësinë intelektuale dhe më shumë?

Ekspertët nga European Movement Albania dhe projekti SANECA do të ndajnë me ju njohuri dhe informacione të vlefshme.

Na u bashkoni në Shtëpinë e Evropës të martën, më 18 prill, prej orës 15:00.

The second #MasterClass on Albania’s EU Accession process will focus on the #SecondCluster. Eager to learn more on the four fundamental freedoms of the EU single market, consumer and health protection, intellectual property and more?

The experts from European Movement Albania and the SANCEA project will share with you valuable insights and information.

Join us at Europe House on Tuesday next week at 15:00.

Prev Post

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).