Art & Kulturë

“Shtëpia me Gjethe”, 52 % më shumë vizitorë gjatë muajit prill

Sezoni turistik ka nisur me fluks vizitorësh në Muzeun Kombëtar të Përgjimeve “Shtëpia me Gjethe”. Gjatë muajit prill ky muze ka mirëpritur 590 vizitorë më shumë ose 52% më shumë vizitorë sesa e njëjta periudhë gjatë 2018. Shumica e vizitorëve të huaj në muajin prill ishin italianë, francezë dhe amerikanë. Ky muze gjatë periudhës janar-prill […]

Panairi i Kafshëve Shtëpiake

“Pet Fair – Panairi i Kafshëve Shtëpiake” vjen si një event që synon rritjen e ndërgjegjësimit dhe edukimit të komunitetit, veçanërisht fëmijëve, për mbrojtjen, kujdesin, trajtimin e duhur, gjë që synon të sjellë uljen e numrit të kafshëve të braktisura. Aktiviteti do të mbledhë së bashku partnerë, organizata të ndryshme, profesionistë, subjekte private, individë e […]

10 shtëpitë më të mrekullueshme mbi pemë

Të gjithë kemi patur ëndrra që na kanë diferencuar nga njëri-tjetri në fëmijëri, por diçka e kemi patur të përbashkët në të gjithë këtë rrugëtim, dëshirën për të jetuar në shtëpizën tonë mbi pemë. Shtëpitë mbi pemë janë ndërtuar dhe dizajnuar në mënyrë të tillë që të na sjellin më afër natyrëssi edhe jetës së […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).