Art & Kulturë

Si të vishemi bukur në shëpi

Meqenëse të gjithë jemi të gjithë brenda për shkak të kësaj krize, pse jo mos të mendojmë si të dukemi bukur edhe në shtëpi.

Më poshtë gjeni disa ide të veshjeve të bukura dhe komode për në shtëpi:

  

      

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).