Art & Kulturë

”55 ditët” e Mirela Oktrovës

Gazetarja dhe studiuesja Mirela Oktrova promovoi ditën e enjte librin “55 ditë”. “55 ditë” është një ditar dokumentar dhe fotografik i mbajtur 20 vjet më parë, në ditët kur Mirela Oktrova ishte gazetare në zonën e krizës gjatë Luftës së Kosovës. “55 ditë”, botuar nga Onufri, është një simbiozë e kujtesës me përjetësinë. Kujtesa, është […]

Shkrimtari Çapaliku promovon në Itali, dy vëllimet e “Secili çmendet sipas mënyrës së vet”

Shkrimtari Stefan Çapaliku promovoi dy vëllimet e parë të ciklit romanesk “Secili çmendet sipas mënyrës së vet” në panairin e librit “Nuovi mondi” në Bergamo të Italisë. Në ceremoninë e promovimit ishin të pranishëm shkrimtarë, botues, përkthyes, lexues, etj. I ndihmuar edhe nga fotot e viteve 1970-1980, kur zhvillohen ngjarjet e librit, shkrimtari foli për […]

Promovim “Muzikantët” Primo Shllaku

Promovohet libri “Muzikantët” nga Primo Shllaku, të premten më 3 nëntor duke filluar nga ora 19:00 tek Librari E Për7shme. Për librin do të flasin Ag Apolloni dhe autori. Do hapet dhe diskutim me të pranishmit. Pjesëmarrja juaj nderon librin, autorin dhe kulturën.

Promovimi i 3 Botimeve të reja nga Botime Akropoli i Ri

Qendra Kulturore dhe Filozofike Akropoli i Ri promovon Vëllimin e dytë të Revistës “Filozofikja” dhe Librat ”Të njohësh vetveten’ dhe “Filozofia si mënyrë jetese” ditën e Shtunë, më 23 Shtator në orën 19:00 tek ambientet e “Qendrës Rinore Tiranë”. Pas suksesit të Volumit të parë, Botimet Akropoli i Ri sjellin në treg Volumin e dytë […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).