Art & Kulturë

Promovim “Muzikantët” Primo Shllaku

Promovohet libri “Muzikantët” nga Primo Shllaku, të premten më 3 nëntor duke filluar nga ora 19:00 tek Librari E Për7shme. Për librin do të flasin Ag Apolloni dhe autori. Do hapet dhe diskutim me të pranishmit.
Pjesëmarrja juaj nderon librin, autorin dhe kulturën.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).