Art & Kulturë

Krishtlindje dhe Diell në Re!

Dëshira më e madhe e një plaku prej dëbore, ishte të krijonte miq… Dëshira më e madhe e shqiptarëve në këtë fundvit, është të jemi mirë dhe së bashku! Por dëshira më e madhe e fëmijëve, është që të na argëtojnë me talentin dhe punën e tyre! Jo një ditë, as dy, por tri ditë […]

Festoni Krishtlindjet nën tingujt e muzikës live në “Caffe de Paris”, Korçë

Nuk e keni vendosur akoma se ku do ta festoni vigjiljen e festës së Krishtlindjeve? “Caffe De Paris” në qytetin e Korçës do të sjelli për ju një natë të paharrueshme feste! Për kënaqësinë tuaj, do të performojnë live në skenën e De Paris, Arjan Dredhasi dhe Mariza Ikonomi, të shoqëruar nga Dj Geri. Mbrëmja […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).