Art & Kulturë

Dhurime për Familjet në Nevojë për Festat e Fundvitit

Qëndra Kulturore dhe Filozofike “Akropoli i Ri” organizon një Aktivitet Vullnetarizmi për familjet në nevojë në Tiranë. Aktiviteti do të realizohet me synimin për të ndihmuar këto familje, duke ofruar diçka nga vetja në këto ditë të ftohta, që përfshin mjete dhe pajisje, që mund t’i ndihmojnë në një jetesë më të rehatshme. Ndonjëherë, shumë […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).