Art & Kulturë

“Matilda & “Safari i Livias”, premierë për fëmijët në TKE

Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” do të mbajë premierën e dy shfaqjeve për fëmijë këtë fundjavë.

Ato janë “Matilda” dhe “Safari i Livias”, të cilat do të shfaqen më 20 & 21 janar, ora 10:30 e 11:30 për të dyja ditët.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).