Art & Kulturë

Sheshi i Zi – Perlë Enologjike Shqiptare

Këtë të premte tek Expocity Albania, do të keni mundësi që të provoni një shije unike vere!

Prej orës 12:30 të gjithë të pranishmit në Expocity, do të munden të degustojnë verën “Sheshi i Zi – perlë Enologjike Shqiptare” nga Organizata Shqiptare e Somelierisë.

Mos e humbisni, më 6 prill!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).