Art & Kulturë

Vizitoni ujëvarën e Kakunjës këtë fundjavë

Më 28 prill nisuni në një aventurë të bukur drejt ujëvarës së Kakunjës, ku do të keni mundësinë që të eksploroni Baldushkun nën kujdesin e Travel to Discover Tirana.

Fshati i Baldushkut dhe Ujëvara e mrekullueshme janë një destinacion që nuk duhen humbur, që ndodhen 20 km larg Tiranës.

Në çmimin e paketës përfshihen transporti dhe guida profesionale. Gjithashtu u duhet të pajiseni me një çantë shpine, këpucë të përshtatshme, rroba për t’u ndërruar dhe ushqim/ujë.

Nisja bëhet të shtunën më 28 prill, ora 09:00 tek Pallati i Kongreseve. Çmimi për person është 990 lekë.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).