Art & Kulturë

Netët e leximit të dramës Shqipe 3

Teatri Kombëtar, rifillon aktivitetin “Netët e leximit të dramës shqipe 3”. Ju mirëpresim nesër dt.1 Shtator ora 18:00 në leximin skenik të veprës “Fisnkët” me autor Ylljet Aliçka, lexojnë aktorët e Teatri Kombëtar.Leximi do të mbahet në studion e madhe te provave të Teatrit Kombëtar.

Ditën e shtunë dt.2 Shtator ora 18:00 në kuadër të “Netët e leximit të dramës shqipe 3” do të lexohet vepra “Mea Culpa” nga autorja Diana Çuli, në studion e madhe te provave. Lexojnë aktorët e Teatrit Kombëtar.

Ju ftojmë të jeni të pranishëm.

Teatri Kombetar, Rr. Sermedin Said Toptani, Tiranë

HYRJA E LIRE!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).