Art & Kulturë

!!Kontrata!!

‼️KONTRATA‼️🗓Data: 👉28 dhe 29 Qershor⏰Ora: 👉20:00📍 Vendi: Teatri Kombetar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” , ArTurbina 🎭’KONTRATA’ e autorit Slawomir Mrozek, është një dramë psikologjike e cila bën fjalë për një shkrimtar europian të moshuar, të vetmuar, të varfër, e të dëshpëruar, pa familje, pa miq, pa shtëpi, e me bindjen që s’ka më asnjë arsye të […]

Humus

TRUPA E BALETIT TË TKOB & BALETI KOMBËTAR I KOSOVËSHUMUS, TANZMINIATUREN & TANGATA29 & 30 QERSHOR, ORA: 20:30SKENA E TKOB Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit në bashkëpunimit me Baletin Kombëtar të Kosovës sjell 3 balete në 2 netë. ✅ Në datën 29 dhe 30 qershor në skenën e TKOB interpretohen nga trupa e baletit […]

“Kontrata” ngjitet në skenën e Teatrit Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”

‘KONTRATA’ e autorit Slawomir Mrozek, është një dramë psikologjike e cila bën fjalë për një shkrimtar europian të moshuar, të vetmuar, të varfër, e të dëshpëruar, pa familje, pa miq, pa shtëpi, e me bindjen që s’ka më asnjë arsye të jetojë. Nën presionin e një dëshpërimi total, ai vendos të vdesë. Por nuk ka […]

Valeron

Valeron në Flow Beach by Splendor Bëhuni pjesë e udhëtimit muzikor të Valeron në Flow Beach by Splendor më datë 26 Qershor.

Gëzohemi Verës

Gëzohemi Verës me datë 25 Qershor, ora 19:00 tek Galeria ETC me finalistët e GJENIUT TË VOGËL!

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).