Art & Kulturë

Humus

TRUPA E BALETIT TË TKOB & BALETI KOMBËTAR I KOSOVËS
HUMUS, TANZMINIATUREN & TANGATA
29 & 30 QERSHOR, ORA: 20:30
SKENA E TKOB

Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit në bashkëpunimit me Baletin Kombëtar të Kosovës sjell 3 balete në 2 netë.

✅ Në datën 29 dhe 30 qershor në skenën e TKOB interpretohen nga trupa e baletit të BKK baleti TANZMINIATUREN me muzikë të J. S. Bach dhe baleti TANGATA me muzikë të Astor Piazzolla. Ndrësa nga trupa e baletit të TKOB vjen HUMUS një himn për ekzistencën e natyrës dhe dashurisë për tokën nga koreografi i ri Julind Dervishi.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).