Art & Kulturë

Nisin Javët Kulturore Ndërkombëtare

25 Prill 2022, 19:40, Sheshi Skënderbej

Ministria e Kulturës së Shqipërisë në partneritet me Bashkinë e Tiranës, organizojnë Ceremoninë e Hapjes së “Javëve Kulturore Ndërkombëtare” në 25 prill 2022, ora 19:40 në Sheshin Skënderbej!

Një mbrëmje gala e hapur për publikun me pjesmarrjen e: Orkestra Simfonike e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit, Grupi “Thunder Way” në Sinfo Rock, Kori i Bashkuar i TKOBAP Universitetit të Arteve dhe Liceut Artistik, Trupa e Baletit Bashkëkohor, Orkestra Frymore e Forcave të Armatosura, e shumë të tjerë.

Për të parë programin e Javëve Kulturore Franceze, 25-30 Prill, klikoni këtu.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).