Art & Kulturë

Koncert Solistik “Opera Soul” në Teatrin Kombëtar të Operës dhe Baletit

23 Prill 2022, 19:00, Teatri Kombëtar i Operës dhe Baletit

Koncert i sopranos Renisa Lacka, tenorit Gerald Murrja, baritonit Artur Vera nën shoqërimin e pianisteve Hera Cane dhe Ingrid Pulizo.

Ariet më të bukura të shkruara mjeshtërisht nga Mozart, Verdi, Bellini, Donizetti, Leoncavallo, Bizet, Lehar në një program të vetëm.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).