Art & Kulturë

Lexime të Performuara në COD: “Pa Gjak” nga Ema Andrea

26 Prill 2022, Center for Openness and Dialogue, 18:30

Takimi i radhës në “Lexime të Performuara” organizuar nga Center for Openness and Dialogue sjell shkrimtarin Alessandro Baricco, vepra e të cilit “Pa gjak” do të jehojë me zërin e aktores Ema Andrea.

Hyrja e lirë.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).