Art & Kulturë

Teatri Eksperimental ngjit në skenë “Dhimbje e lehtë”

28, 29, 30 Prill, 1 Maj 2022, Teatri Eksperimental

Dhimbje e lehtë,” shkruar nga shkrimtari i njohur anglez Harold Pinter, do të vijë, duke nisur nga datat 28-29-30 Prill e 1 Maj, në skenën e Teatrit Eksperimental, “Kujtim Spahivogli”. 

Regjisor: Valdrin Hasani

Intepretojnë: Eni Jani, Genc Fuga dhe Brendi Bega. 

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).