Art & Kulturë

Valdrin Sahiti sjell koleksionin Pranverë/Verë 2019

Eleganca dhe shija për të bukurën janë bërë bashkë në koleksionin e fundit të disenjatorit të njohur kosovar Valdrin Sahiti. Më një stil të veçantë që e karakterizon disenjatorin, ai përmes koleksioneve të veta po arrin të tërheqë vëmendje edhe jashtë trojeve shqiptarë, e madje edhe nga artistët më eminent botërorë. Tashmë ai ka sjellë […]

Çfarë vere të porosisni në restorant

Vera është një pije shumë e dashur dhe që e bën më të ëmbël bisedën mes miqsh. Por që të shijohet më mirë duhet të kemi parasysh që ta zgjedhim verën në mënyrën më të përshtatshme dhe që na përshtatet më tepër. Më poshtë janë 5 gjëra, që nuk duhet t’i bëni kurrë kur porosisni […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).