Art & Kulturë

Valdrin Sahiti sjell koleksionin Pranverë/Verë 2019

Eleganca dhe shija për të bukurën janë bërë bashkë në koleksionin e fundit të disenjatorit të njohur kosovar Valdrin Sahiti.

Më një stil të veçantë që e karakterizon disenjatorin, ai përmes koleksioneve të veta po arrin të tërheqë vëmendje edhe jashtë trojeve shqiptarë, e madje edhe nga artistët më eminent botërorë.

Tashmë ai ka sjellë koleksionin e tij Pranverë/Verë 2019 me të cilin ka mahnitur publikun.

Ky koleksion veçohet nga fustanet tejet elegant të cilët qëllim kryesorë e kanë të vënë në pah anën më të mirë të femrës, duke e bërë atë të duket tejet elegant.

Përshtatja e ngjyrave dhe materialeve e bënë edhe më të kompletuar këtë koleksion.

Kësaj radhe disenjatori Valdrin Sahiti, koleksionin e  tij ka vendosur ta prezantojë përmes disa videove të shkurtra. Secila video prezanton rreth katër fustane.

Nëse do të kemi edhe ndonjë sfilatë se shpejti nga Valdrini, kjo ende nuk dihet.

Kujtojmë që kreatori më i famshëm shqiptar, Valdrin Sahiti, kohën e fundit po e ndërkombëtarizon markën e tij, duke depërtuar edhe në qendrat tjera të Evropës.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).