Art & Kulturë

Në shikim fshihen sëmundjet: Sytë zbulojnë gjendjen e trupit tuaj

Zhdukja e vetullave tregon në problemet me gjëndrat tiroide, sytë e “lagësht” paraqesin infeksione, të bardhët e syve me ngjyrë të verdhë për problemet me mëlçinë, ndërsa ndjeshmëria në dritë çrregullimet në imunitet. Romantikët pohojnë që sytë janë pasqyra e shpirtit, ndërsa mjekët që zbulojnë gjendjen shëndetësore. Oftalmologët në retinën e syrit mund të gjejnë […]

Mos i hani thonjtë

Për disa është një zakon i përditshëm kurse për disa të tjerë është thjeshtë punë stresi dhe nervoze. Por, nëse jeni në mesin e miliona ngrënësve të thonjve, atëherë duhet ta dini se ky zakon është më i rrezikshëm se që mund ta mendoni. Kjo pasi duke i ngrënë thonjtë ju rrezikoheni të bini viktimë […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).