Art & Kulturë

Kjo është juria e Festivalit të Këngës në RTSH

Ndërsa Festivali i Këngës në RTSH po vijon, janë prezantuar emrat që do të votojnë për këngëtarin fitues. Anëtarët e Jurisë së këtij edicioni janë: Hajg Zaharjan, Rona Nishliu, Arta Marku, Olsa Toqi, Pali Kuke, Durim Cene, Agim Krajka, Shpëtim Kushta dhe Rovena Dilo. Ndërsa aktori Viktori Zhusti bëri prezantimin duke përmendur profesionin e secilit […]

Zbulohen prezantuesit e festivalit të RTSH-së!

Festivali i Këngës në RTSH ka zbuluar ditën e sotme prezantuesit e festivalit të 57-të. Ky edicion do të prezantohet nga aktori i njohur shqiptar Viktor Zhusti, i cili rikthehet në prezantimin e festivalit pas 47 vitesh. Zhusti është një nga emrat më të dashur të kinematografisë shqiptare e ka lënë gjurmë me rolet e tij […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).