Art & Kulturë

Ekspozita “Vizion Kufijsh”/ Rikthimi në shtëpi i piktorëve shqiptarë të ‘900-s që studiuan në akademitë italiane

Artistët shqiptarë në Akademitë Italiane në gjysmën e parë të shekullit të XX”, që do të përurohet këtë javë pranë Rezidencës së Italisë, përmbledh disa vepra të rëndësishme të përzgjedhura nga piktorë shqiptarë të cilët në rininë e tyre studiuan në akademitë italiane: janë piktorë që zënë një vend të rëndësishëm në pikturën shqiptare të […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).