Art & Kulturë

Vjen në kryeqytet eventi më i madh sportiv – “Survivor Games”

Eventi më i madh outdoor sportiv “Survivor Games”, do të mbahet në kryeqytet në bashkëpunim me Bashkinë e Tiranës, në datat 31 mars deri më 1 prill 2018. Por çfarë është ky aktivitet? “Survivor Games” është një garë e bazuar në forcën dhe fuqinë nëpërmjet aktiviteteve stërvitëse dhe argëtuese të Cross Fit-Training, ku 16 skuadra […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).