Art & Kulturë

Modelet e lira iPhone 2018

Mediat holandeze kanë prezantuar fotografi në të cilat duken dizajnët e mundshëm të modeleve më të reja të iPhone për këtë vit. Në fotografi shihet se si mund të duket modeli më i ri i iPhone X për 2018, si dhe  iPhone me ekran LCD 6.1 inç. Apple për këtë vit planifikon tri modele të […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).