Art & Kulturë

Risia më e re nga WhatsApp që do t’ju hyjë në punë

Përditësimi më i ri që i është bërë aplikacionit WhatsApp ju hyn në punë të gjithëve. Pas shumë kërkesash, WhatsApp bëri të mundur opsionin e fshirjes së mesazheve, por vetëm pas 7 minutash nga dërgimi i tij – Tanimë kjo kohë është zgjatur me një orë!

Kjo risi do të shfaqet së pari tek përdoruesit e Android, të cilët do të kenë mundësinë që të fshijnë mesazhet që kanë dërguar edhe pas 68 minutash e 16 sekondash.

Për t’i fshirë mesazhet për një periudhë më të gjatë, do të duhet të jetë i instaluar në telefon versioni i ri i WhatsApp kur të bëhet publik. E njëjta gjë vlen edhe për marrësit e mesazhit.

Ndërkohë, përveç këtij opsioni, WhatsApp do të prezantojë edhe Stickers, një ide kjo e huazuar nga Snapchat.

Nëse nuk e dini akoma se si të fshini një sms në WhatsApp, shikoni hapat e mëposhtëm:

  1. Hapni WhatsApp-in dhe shkoni tek biseda që përmban mesazhin që doni të fshini.
  2. Mbajeni shtypur mesazhin që dëshironi të fshini.
  3. Shtypni butonin “Delete” -> “Delete for Everyone”.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).