Art & Kulturë

Pedalo për jetën, lëvizim shëndetshëm

Biçikleta është një prej mjeteve që nxisin jetesën e shëndetshme dhe lëvizjen pa kosto mjedisore dhe ekonomike. Grupimi “Bicycle Durrës” do të zhvilloj një pedalim me karakter ndërgjegjësues për përdorimin e biçikletës, duke promovuar një mënyrë të shëndetshme të të jetuarit. Le të pedalojmë së bashku! Bashkohuni me ne, merrni edhe miqtë tuaj! Nisja do […]

Mos prit për aventura, thjesht bëji!

Drejt Majave me Eco Bicycle Shop! Aventura këtë të shtunë është thjesht dy rrota larg. Natyra e Erzenit , fshati Picallë, malorja e bukur pas lapidarit, janë sfida më e veçantë këtë fundjavë. Muzika e biçikletave, zilet dhe “Queens”-at, do na shoqërojë në çdo pedal drejt majave Biçikletat dhe Udhërrëfimi ofrohen nga Eco Bicycle Shop. […]

Do një biçikletë të re, ja ku e gjen me çmim të lirë

Ke një biçikletë të vjetër që të është prishur apo nuk e përdor më? Sille ta rregullojmë ne Falas. Kërkon një biçikletë të lirë, të përdorur. Hajde ta gjejmë ne me çmimin më të lirë të mundshëm në Ankandin e Biçikletave. Do të mësosh të riparosh biçikletën vetë? Hajde të mësojmë ne. Do të praktikosh […]

Inaugurimi I Biçikletes Më Inovative

Më në fund pritjes i erdhi fundi! Bicikleta smart më komode, më e shpejtë dhe me teknologjinë më të përparuar, do të nis pedalimin e saj në datën 8 Qershor. Një bicikletë që do të kalojë pritshmëritë tuaja! Jeni të gjithë të ftuar ta zbulojmë dhe provojmë së bashku. Nuk do të mungojë argëtimi dhe momente speciale.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).