Art & Kulturë

Inaugurimi I Biçikletes Më Inovative

Më në fund pritjes i erdhi fundi!
Bicikleta smart më komode, më e shpejtë dhe me teknologjinë më të përparuar, do të nis pedalimin e saj në datën 8 Qershor. Një bicikletë që do të kalojë pritshmëritë tuaja!
Jeni të gjithë të ftuar ta zbulojmë dhe provojmë së bashku. Nuk do të mungojë argëtimi dhe momente speciale.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).