Art & Kulturë

Mos prit për aventura, thjesht bëji!

Drejt Majave me Eco Bicycle Shop!
Aventura këtë të shtunë është thjesht dy rrota larg. Natyra e Erzenit , fshati Picallë, malorja e bukur pas lapidarit, janë sfida më e veçantë këtë fundjavë. Muzika e biçikletave, zilet dhe “Queens”-at, do na shoqërojë në çdo pedal drejt majave
Biçikletat dhe Udhërrëfimi ofrohen nga Eco Bicycle Shop.
Ti merr vetëm kurajon!
Mos prit për aventura, jeta është shumë e shkurtër , thjesht bëji!
Ditën e shtunë, Ora 09:00
Vendtakimi: Eco Bicycle Shop

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).