Art & Kulturë

Gazeta Çelësi bën plot 20 vite në tregun shqiptar… Po ju e keni publikuar njoftimin tuaj?

Ky vit shënon 20 vjetorin e lindjes së Gazeta Celesi, e cila që prej 1998 e deri më tani, i ka shërbyer konsumatorit shqiptar me përpikmëri dhe përkujdesje, duke i ofruar informacione mbi një gamë të gjerë shërbimesh.

Gazetën Celesi numërohen mbi 8 milion njoftime të botuara, të cilat u kanë ofruar përdoruesve zgjidhje për çdo kërkesë që kanë patur, kjo falë 930 rubrikave të ndryshme për shitblerje, qera, punësim, kërkesa dhe oferta.

Image may contain: 2 people, people standing and outdoor

Pra, nëse jeni duke kërkuar për një shtëpi për blerje/ qëra, apo po përpiqeni të gjeni një punë që u përshtatet nevojave dhe profesionit tuaj, mos kërkoni më tej!

Me vetëm një klik larg, ju mund të aksesoni një informacion 360° nëpërmjet versionit shtyp të gazetës, portalit në web www.gazetacelesi.al dhe aplikacionit për smartphone.

Mos harroni… Kush njofton, gjen!

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).