Art & Kulturë

Revista e njohur austriake: “Shqipëria – perla e harruar në Adriatik”

“Kronen Zeitung” është revista më e njohur në Austri, e cila së fundmi i ka dedikuar një artikull vendit tonë, duke e cilësuar atë si një perlë në mes të Adriatikut, me pasuri të pafundme natyrore e arkeologjike. Ajo ka listuar disa prej atraksioneve kryesore turistike, të cilat i gjeni të plota në shkrimin e […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).