Art & Kulturë

Çelësi, tek Muzeu Kombëtar

Në datën 5 (pesë) Qershor. Ora 17:00 në Muzeun Kombëtar, Tiranë do të zhvillohet promovimi i librit “Çelësi” me autor Endri Nazarko. Janë të ftuar të marrin pjesë të gjithë të apasionuarit pas librave. Të gjithë art-dashësit dhe të gjithë dashamirësit. Libri është një derë dhe një mundësi e artë për çdo person që do […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).