Art & Kulturë

Trofeu Skënderbej – Tamara Hillclimb 2017, nisin regjistrimet

Nisin regjistrimet për edicionin e pestë të “Trofeut Skënderbej – Tamara Hillclimb 2017”. Gara është regjistruar në kalendarin e Federatës Ndërkombëtare të Automobilizmit si dhe është e vlefshme për kampionatin CEZ (Central European Zone). Provat zhvillohen ditën e shtunë, datë 01 Korrik, ndërsa gara zhvillohet ditën e dielë, datë 02 Korrik. Itinerari ka një gjatësi […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).