Art & Kulturë

Trofeu Skënderbej – Tamara Hillclimb 2017, nisin regjistrimet

Nisin regjistrimet për edicionin e pestë të “Trofeut Skënderbej – Tamara Hillclimb 2017”.
Gara është regjistruar në kalendarin e Federatës Ndërkombëtare të Automobilizmit si dhe është e vlefshme për kampionatin CEZ (Central European Zone).

Provat zhvillohen ditën e shtunë, datë 01 Korrik, ndërsa gara zhvillohet ditën e dielë, datë 02 Korrik.
Itinerari ka një gjatësi prej 5.7 km dhe do të mbahet në 2 (dy) xhiro.

Diferenca në lartësi mes startit dhe finishit është 395 metër, me një gradient mesatar prej 6.9%.
Pista do të jetë e mbyllur për trafikun normal gjatë sesionit të provave të lira dhe garës.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).