Art & Kulturë

Aktorja kosovare me set fotografish nga Shenoll Zehri

Aktroja e njohur kosovare Albulena Kryeziu Bokshi, ka realizuar një fotosesion mjaft tërheqës me fotografin Shenoll Zehri.

Fotografitë që janë vetëm bardh e zi sjellin një pamje të mrekullueshme të aktores e cila tashmë është shumë aktive me rolet e saj në Teatrin Kombëtar të Kosovës, ku është edhe pjesë e trupës rezidente të këtij institucioni.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).