Art & Kulturë

Shpallen të nominuarit e Çmimeve Kult 2018!  

Më datë 21 Nëntor për të 14-in vit radhazi Akademia Kult sjell mbrëmjen e madhe të ndarjes së “Çmimeve Kult”, të vetmet çmime kombëtare vjetore për fushat më përfaqësuese të artit dhe kulturës shqiptare. Emrat më të spikatur dhe më elitarë, krijues dhe interpretues, shkrimtarë dhe përkthyes, regjisorë dhe aktorë, këngëtarë dhe muzikantë, balerinë dhe […]

Aktorja kosovare me set fotografish nga Shenoll Zehri

Aktroja e njohur kosovare Albulena Kryeziu Bokshi, ka realizuar një fotosesion mjaft tërheqës me fotografin Shenoll Zehri. Fotografitë që janë vetëm bardh e zi sjellin një pamje të mrekullueshme të aktores e cila tashmë është shumë aktive me rolet e saj në Teatrin Kombëtar të Kosovës, ku është edhe pjesë e trupës rezidente të këtij […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).