Art & Kulturë

Mozaik Kruje

Fondacioni Shqiptaro-Amerikan per Zhvillim ne bashkepunim me Shoqaten TID Kruja, Bashkine Kruje dhe Agjencine per Zhvillim Rajonal 2, me mbeshtetjen e Znj. Eglantina Gjermeni dhe Z. Erion Veliaj organizojne eventin “Mozaik Kruje” . Nje dite dedikuar Krujes, ne Pazarin e Ri te Tiranes. Ne kete dite do te kete aktivitete te larmishme sipas programit te […]

Regjistrohu: Tirana Marathon

“Gjysmë-Maratona e Tiranës” rikthehet në datën 15 Tetor 2017 në edicionin e saj të dytë. Këtë vit vjen me iternerarin e Certifikuar nga “Association of International Marathon and Distance Race” dhe si pjesë e shtëpisë botërore të atletikës “International Association of Athletics Federation”. Itinerari I ri do të përshkojë pikat me kryesore të qytetit, duke […]

Angelin Preljocaj – Trait d’Union & Création 2017

Ambasada e Francës ka kënaqësinë t’ju njoftojë mbi vënien në skenë të spektaklit të ri të koreografit Franko-Shqiptar Angelin Preljocaj më 4 tetor 2017 në Pallatin e Kongreseve në Tiranë. Bëhet fjalë për Premierën ndërkombëtare të krijmtarisë së tij të re, e cila mbahet ende “sekret”, e shoqëruar nga rimarrja e duo-s mashkullore të vitit […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).