Art & Kulturë

Vitaminën C bëje vetë në shtëpi

Për të shmangur rrezikun e zhvillimit të mungesës së vitaminës C ju mund të bëni shtojcën tuaj, vetë në shtëpi.

Ja mënyra sesi ta përgatisni vetë në shtëpi suplementin e vitaminës C

Së pari ju duhet të jeni i sigurt se frutat dhe agrumet që blini janë organike. Hani frutat dhe ruani lëkurën e tyre. Thajini ato në një tabaka për 24 orë. Më pak i kaloni në një blender derisa të merrni masën që dëshironi.
Merrni një lugë pluhur nga kjo masë çdo ditë. Shtojeni tek sallatat, smoothiet, supat etj pasi është e dobishme në çdo lloj ushqimi.
Merrni sa herë që mundeni dhe nxisni imunitetin tuaj në mënyrë që të mos sëmureni përsëri.

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).