Art & Kulturë

Trajnim “Terapia e Lojes”

Trajnimi ofron per pjesemarresit njohuri praktike, dhe si te perdorin lojen si mjet per zhvillimin, edukimin dhe mirerritjen e femijes.
pjesemarresit: studente, prinder & profesioniste ne fushen e punes me femijet.
Trajnimi ofrohet nga trajnere me ekspertize disa vjecare ne ofrimin e trajnimeve per perdorimin e lojes si teknike ne punen me femijet.
Pjesemaresit pajisen me certifikate te licensuar.
Tarifa e pjesemarrjes perfshire bazen materiale dhe detajet e organizimit : 3000 lek total per 4 ore sesion module.
vendi: Tirane, prane Agjencia APA, Rruga Hoxha Tahsim.

Leave a reply

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).