Art & Kulturë

Trajnimi “Trampolinë”

” TRAMPOLINË” ËSHTË NJË PROGRAM I ZHVILLIMIT PERSONAL . Ky trajnim është dizenjuar për të punuar me njohjen dhe aktivizimin e potencialit personal. Ju do të mësoni si të punoni në mënyrë efiçente me qëllimet tuaja të së ardhmes, të ndërmerrni vetë- vlerësim realist dhe do të vendosni qëllime sfiduese. Nëse doni të përparoni dhe […]

Trajnim “Terapia e Lojes”

Trajnimi ofron per pjesemarresit njohuri praktike, dhe si te perdorin lojen si mjet per zhvillimin, edukimin dhe mirerritjen e femijes. pjesemarresit: studente, prinder & profesioniste ne fushen e punes me femijet. Trajnimi ofrohet nga trajnere me ekspertize disa vjecare ne ofrimin e trajnimeve per perdorimin e lojes si teknike ne punen me femijet. Pjesemaresit pajisen […]

InfoKult jep informacion 360 gradë për të kaluar kohën e lirë sa i takon artit, kulturës dhe turizmit (në kuptimin e destinacioneve turistike).